Pearaha maksab linn rahvakultuuriühingule 7-26-aastase ning 60-aastase ja vanema tartlasest harrastaja eest, kes on vastava ühingu huviringi märkinud esimeseks eelistuseks kultuuri valdkonnas. Tänavu toetab linn pearahaga 522 lapse ja noore ning 259 eaka rahvakultuurialast huvitegevust, mis on kokku 59 inimese võrra vähem kui möödunud aastal. Toetatavate huviringide arv jäi aga samaks. Oluliselt suurenes parimatele kollektiividele määratav saavutustoetus, mis lisandub pearahale ja on tänavu olenevalt saavutuste kaalukusest 992 kuni 3000 eurot (2015. aastal olid saavutustoetused 500 - 1331 eurot). Ettepanekud saavutustoetuste määramiseks tegi linnavalitsusele erialaliitude ja linnavalitsuse esindajatest ning valdkonna spetsialistidest koosnev komisjon. Abilinnapea Tiia Teppan sõnas suurenenud saavutustoetust kommenteerides: “Linn loodab, et suurem toetus aktiivse ja eduka tegevuse eest paneb ühinguid endale veel suuremaid eesmärke seadma. Kõiki kõrgeima saavutustoetuse saajaid iseloomustab 2016. aastal valdkonda edendav rahvusvaheline koostöö või Tartu, aga kohati ka kogu Eesti silmapaistev esindamine piiri taga.“ Kõrgeima saavutustoetuse vääriliseks tunnistati koorimuusika valdkonnas Tartu Ülikooli Akadeemiline Naiskoor, Tartu Noortekoor ja E STuudio Noortekoor, puhkpillimuusika valdkonnas Puhkpilliorkester Tartu, rahvatantsu valdkonnas Rahvatantsuansambel Tarbatu, folkloori valdkonnas Folgiklubi Maatasa, harrastusteatrite valdkonnas Tartu Üliõpilasteater ja käsitöö valdkonnas Hestia Niplispitsiring. Tänavu taotles linnalt huvitegevuse korraldamiseks toetust 42 kultuuriühingut, mille juures tegutseb kokku 62 huviringi 2239 osalejaga. Linnavalitsus kinnitas Tartu linna 2016. a eelarvest rahvakultuurialast huvitegevust korraldavatele ühingute pearahaks 85 eurot, mis on sama suur kui eelmisel aastal. Märkimisväärselt kasvas aga toetus neile ühingutele, kes on jõuliselt edendanud oma valdkonda ja saavutanud 2015. aastal silmapaistvaid tulemusi. It is almost impossible to compare good UK hosting service provider and therefore stuck to choose, that other customers were happy with good website host in UK doesn’t help much

4. veebr. 2016

Tartu Linnavalitsuse pressiteade 3.02.2016
It is almost impossible to compare good UK hosting service provider and therefore stuck to choose, that other customers were happy with good website host in UK doesn’t help much. Most valuable resource to find top web host in UK are best web host in UK cites few best web hosting which offers true challenge, worthwhile article about reliable web site host which would offer best value. zero base cad